Advertisement

Kékszalag 2020 / Igazi próbatétel volt az idei 52.

Kékszalag 2020 / Igazi próbatétel volt az idei 52.. Kékszalag raiffeisen nagydíj minden résztvevőnek. Kékszalag, vagyis a balatont körbehajózó vitorlásverseny. 27 hajóosztályban 535 hajó részvételével rendezték meg a versenyt, amelyet leggyorsabban, 17 óra 52 perc 57 másodperc alatt az rsm2 katamarán teljesítette vándor róbert kormányzásával. Tisztelgés a kékszalag legendák és győztesek előtt (video) bár az időjárás nem éppen kedves arcát mutatta, fantasztikus pillanata volt az idei fehérszalag generalcom nagydíjnak, ahogy a versenyzők a vízen, a nézelődők pedig a parton tisztelegtek a kékszalag győztes hajói és nagy legendái előtt. Kalocsai zsolt, fekete andrás, lange.

Kaiser kristóf és lichtenberger attila megalakította a prospex team vitorlás csapatot. Sportszerűségből jelesre vizsgázott a női legénység. 17 óra 52 perc 57. Európa leghosszabb tókerülő versenye és az egyik legjobb buli, ami vitorlázóval a balatonon történhet. Igazi próbatétel volt az idei 52.

Szaz Nap Mulva Lesz A Kekszalag Miferfiak Hu
Szaz Nap Mulva Lesz A Kekszalag Miferfiak Hu from miferfiak.hu
Hosszú és nagyon kemény versenyen vagyunk túl! Európa leghosszabb tókerülő versenye és az egyik legjobb buli, ami vitorlázóval a balatonon történhet. A tradicionális esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján, idén is több mint hatszáz hajó részvételére számít a verseny rendezője, a magyar vitorlás szövetség. Idén 27 hajóosztályban versenyeznek a vitorlázók a tókerülő versenyen. 27 hajóosztályban 535 hajó részvételével rendezték meg a versenyt, amelyet leggyorsabban, 17 óra 52 perc 57 másodperc alatt az rsm2 katamarán teljesítette vándor róbert kormányzásával. Az rsm2 katamarán pénteken 2 óra 52 perc 57. Az idei győztes a vándor róbert kormányozta rsm2, amely pénteken hajnali 2 óra 52 perc 57 másodperckor ért célba az utóbbi tíz év leglassabb kékszalagján. 1,213 likes · 1 talking about this.

A kékszalagon induló hajók közül három legénysége.

Igazi próbatétel volt az idei 52. Kalocsai zsolt, fekete andrás, lange. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Prospex team korábbi, legfontosabb eredményei: Az rsm2 katamarán pénteken 2 óra 52 perc 57. Az idei győztes a vándor róbert kormányozta rsm2, amely pénteken hajnali 2 óra 52 perc 57 másodperckor ért célba az utóbbi tíz év leglassabb kékszalagján. Kékszalag, vagyis a balatont körbehajózó vitorlásverseny. Vándor róbert és büszke csapata óriási előnnyel, 3/4 órás fórral szakította át a képzeletbeli füredi célszalagot. Versenyzők, túrázók, hobbi vitorlázók élménybeszámolói itthonról és külföldről. A hirdetések teszik lehetővé, hogy nap mint nap a legfrissebb hírekkel, interjúkkal és elemzésekkel tegyünk tájékozottabbá. A vándor róbert kormányozta rsm2 haladt át elsőként az 52. Igen, már itt a nyakunkon a következő legendás balaton kerülő túraverseny, az 53. Rajt utáni képeink az 52.

Igen, már itt a nyakunkon a következő legendás balaton kerülő túraverseny, az 53. A hirdetések teszik lehetővé, hogy nap mint nap a legfrissebb hírekkel, interjúkkal és elemzésekkel tegyünk tájékozottabbá. 27 hajóosztályban 535 hajó részvételével rendezték meg a versenyt, amelyet leggyorsabban, 17 óra 52 perc 57 másodperc alatt az rsm2 katamarán teljesítette vándor róbert kormányzásával. Kékszalag, vagyis a balatont körbehajózó vitorlásverseny. Kékszalag raiffeisen nagydíj minden résztvevőnek.

Kekszalag 2020 A Legfrisebb Hirek
Kekszalag 2020 A Legfrisebb Hirek from www.vitorlazas.hu
17 óra 52 perc 57. Kékszalag raiffeisen nagydíj minden résztvevőnek. Végig tudatosan vitorláztunk, megvolt a sebességünk, nem kockáztattunk, jó ritmusban voltunk a mezőnnyel, a széllel, a természettel. Nem csak a vitorlázás alapjait sajátították el a csak a nőknek hajó csapatának amatőr tagjai a kékszalag nagy hagyományokkal rendelkező idei versenyén, hanem élesben tanulhatták meg, mi is az a sportszerűség. Hírek az rsm2 futott be elsőként az 52. Egy kis történelem a vitorlásversennyel kapcsolatban. Alkalommal rendezik meg, az első tókerülő verseny 1934. Kalocsai zsolt, fekete andrás, lange.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Egy kis történelem a vitorlásversennyel kapcsolatban. Nem csak a vitorlázás alapjait sajátították el a csak a nőknek hajó csapatának amatőr tagjai a kékszalag nagy hagyományokkal rendelkező idei versenyén, hanem élesben tanulhatták meg, mi is az a sportszerűség. Küldetésünk a független, tényeken alapuló tájékoztatás és a minőségi szórakoztatás. Európa leghosszabb tókerülő versenye és az egyik legjobb buli, ami vitorlázóval a balatonon történhet. 17 óra 52 perc 57. A vándor róbert kormányozta rsm2 haladt át elsőként az 52. A partról ezúttal is megtekinthető a látványos rajt. Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye csütörtök reggel balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 535 hajó nevezett a versenyre. Az abszolút győzelmet a rabonbán vitorláshajó kormányosa, ugron gábor aratta. A 24.hu magyarország egyik legolvasottabb híroldala. A kékszalagon induló hajók közül három legénysége. Jelenleg minden szolgáltatásunk elérhető ingyenesen. 27 hajóosztályban 535 hajó részvételével rendezték meg a versenyt, amelyet leggyorsabban, 17 óra 52 perc 57 másodperc alatt az rsm2 katamarán teljesítette vándor róbert kormányzásával.

Sokáig úgy nézett ki, hogy elmarad, azonban most mégis úgy néz ki, hogy megtartják a kékszalag vitorlás versenyt a balatonon. 17 óra 52 perc 57. Küldetésünk a független, tényeken alapuló tájékoztatás és a minőségi szórakoztatás. Köszönjük minden drukkernek, támogatónak hiszen nélkületek nem sikerült volna. Kaiser kristóf és lichtenberger attila megalakította a prospex team vitorlás csapatot.

Die Kekszalag Segelregatta Wird Verschoben Wunderbarerbalaton De
Die Kekszalag Segelregatta Wird Verschoben Wunderbarerbalaton De from wunderbarerbalaton.de
27 hajóosztályban 535 hajó részvételével rendezték meg a versenyt, amelyet leggyorsabban, 17 óra 52 perc 57 másodperc alatt az rsm2 katamarán teljesítette vándor róbert kormányzásával. Végig tudatosan vitorláztunk, megvolt a sebességünk, nem kockáztattunk, jó ritmusban voltunk a mezőnnyel, a széllel, a természettel. Igazi próbatétel volt az idei 52. Az abszolút győzelmet a rabonbán vitorláshajó kormányosa, ugron gábor aratta. Szakértők szerint tíz éve nem volt ennyire széltelen és forró az időjárás a verseny napjainban. Egy kis történelem a vitorlásversennyel kapcsolatban. 27 hajóosztályban 535 hajó részvételével rendezték meg a versenyt, amelyet leggyorsabban, 17 óra 52 perc 57 másodperc alatt az rsm2 katamarán teljesítette vándor róbert kormányzásával. Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei esztendőben is nagyon nagy az érdeklődés a print és az online média, valamint a televíziók és rádiók részéről az 53.

Az rsm2 katamarán pénteken 2 óra 52 perc 57.

Idén 27 hajóosztályban versenyeznek a vitorlázók a tókerülő versenyen. Prospex team korábbi, legfontosabb eredményei: Igen, már itt a nyakunkon a következő legendás balaton kerülő túraverseny, az 53. Innen balatonkenese a cél, majd siófok érintésével irány keszthely onnan pedig. A vándor róbert kormányozta rsm2 haladt át elsőként az 52. Hosszú és nagyon kemény versenyen vagyunk túl! Végig tudatosan vitorláztunk, megvolt a sebességünk, nem kockáztattunk, jó ritmusban voltunk a mezőnnyel, a széllel, a természettel. All images in this gallery were taken at tihany ferry port on 30 july 2020. Egy kis történelem a vitorlásversennyel kapcsolatban. Szakértők szerint tíz éve nem volt ennyire széltelen és forró az időjárás a verseny napjainban. 27 hajóosztályban 535 hajó részvételével rendezték meg a versenyt, amelyet leggyorsabban, 17 óra 52 perc 57 másodperc alatt az rsm2 katamarán teljesítette vándor róbert kormányzásával. Kékszalag raiffeisen nagydíj balatonfüredről, a móló előtti vízterületről. Nem csak a vitorlázás alapjait sajátították el a csak a nőknek hajó csapatának amatőr tagjai a kékszalag nagy hagyományokkal rendelkező idei versenyén, hanem élesben tanulhatták meg, mi is az a sportszerűség.

17 óra 52 perc 57 kékszalag. Köszönjük minden drukkernek, támogatónak hiszen nélkületek nem sikerült volna.

Posting Komentar

0 Komentar